Tijd voor de natuur

16bosEen lekkere boswandeling maken het lijkt een vergane activiteit in deze informatie maatschappij. Lekker op de telefoon als zombies door de stad lopen. Alleen nog maar weten wat de weg ergens naar toe is als de Samsung zegt die kant moet je op. Of niet zonder een recensie app kunnen bepalen waar we gezellig en lekker uit gaan eten. De straatkennis wordt minder en minder.

Maar terug naar de boswandeling. De ogenschijnlijk saaie activiteit krijgt een opleving. We vinden het steeds leuker om even te ontkoppelen van realiteit en met de hond of zomaar met de partner, de benen te strekken in de bossen. En het is ook best een leuke activiteit om te ondernemen. Lekker onder de blauwe lucht. Nou is het ook leuk om dit te combineren met een weekendje weg. Lekker naar een vakantiepark om daar te genieten van de iets minder natuurlijke omgeving, maar nog steeds natuurlijk genoeg. Leuk als opa en oma om met de kleinkinderen en de hond het bos te verkennen, gezellig slenterend door het bos.

Dit bericht is geplaatst in Natuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>